Plaja Argassi, Insula Zakynthos (foto)


Plaja de nisip este situata pe coasta de sud-est a insulei, la distanta de 4 km de oraşul Zakynthos. Se gaseste chiar în faţa popularei staţiuni turistice Argassi.

Este o plaja potrivita pentru orice categorie de turisti. Cupluri tinere sau mai in varsta, familii sau burlaci… cu totii gasesc aici suficiente motive pentru a alege Plaja Argassi ca loc de vacanta. 

Plaja Argassi este un contrast de zone izolate si spatii cu baruri aglomerate si zgomotoase. Pe plaja lungă si bine organizata, presarata din loc in loc cu golfuri mici, viata de noapte poate fi de-a dreptul incandescenta. 

Plaja Argassi este îngustă dar se intinde pe aproximativ 1 kilometru lungime si oferă facilităţi complete pentru orice gust sau dispozitie. Daca preferi un loc singuratic şi liniştit, unele dintre golfurile mici de pe plaja iti vor satisfice dorintele. 

Plaja Argassi este la aproximativ 5 minute de oraşul Zakynthos şi la mai puţin de 15 minute de aeroport. Accesul din oraşul Zakynthos se face cu autobuzele, cu taxiurile sau cu masina.  







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu