Plaja Laganas - Zakynthos (foto)


Una din cele mai populare plaje din Zakyanhtos este plaja Laganas. Golful Laganas are o plaja nisipoasa lunga de 9 kilometri scaldata de o apa limpede si cristalina.

Plaja Laganas face parte din Parcul Marin National Grec si este protejata de legislatia greaca si internationala ca fiind locul de nastere a speciei de broasca testoasa Caretta-Caretta.

Nisipul este auriu, acoperit de sezlongurile si umbrelele. Totodata, pe Plaja Laganas sunt oferite turistilor o multitudine de sporturi nautice.

Drumul principal imparte multitudinea de restaurante, baruri si magazine de suveniruri, de hotelurile de lux. Pe Plaja Laganas e pot gasi numeroase baruri si taverne.

In partea opusa a plajei Laganas se afla micuta insula Agio Sostis, acoperita de pin, la care se poate ajunge printr-un minunat pod de lemn.

Datorita multelor taverne, terase si cluburi, viata de noapte in Plaja Laganas este foarte activa. Distractia e la maximum in Laganas care ofera turistilor o gama larga de baruri si cluburi de noapte.







Plaja Laganas este situata la 11 kilometri sud de orasul Zakynthos, capitala insulei.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu